LA FRESH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fresh. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 20:30 Het was heerlijk!
8 okt 2022 om 19:38 Altijd heel tevreden over La Fresh, de patat is gewoon heel erg lekker! Deze keer alleen helaas één patat zonder saus gekregen. Jammer, maar volgende keer weer beter.
3 sep 2022 om 19:51 Heeeerlijke friet! Gaan we zéker nog een keer doen! Jammer dat het bij de eerste keer fout ging met de bestelling. Maar toch voor herhaling vatbaar!
28 aug 2022 om 16:36 Niet alles gekregen wat we besteld hadden. Door gebeld en toen werd er gewoon gezegd dat ik wel alles had gehad na leveren wordt niet gedaan zou mijn geld terug krijgen maar tot op heden nog niks terug gehad.
13 aug 2022 om 19:09 Erg goede friet!
6 jun 2022 om 19:56 Ik had om 15.38 uur besteld om het om 17.30 uur bezorgd te hebben. Ik ontving mijn bestelling om 18.20 uur. Beetje vreemd…
3 jun 2022 om 22:01 Het eten is zoals altijd top hier! Er was alleen geen bezorger van thuisbezorgd.nl beschikbaar om het eten te brengen. Daardoor een uur gewacht met kinderen op een kinderfeestje. Erg jammer!
26 mrt 2022 om 20:04 Het eten zou goed zijn als het niet koud was en dit is al de tweede keer dat hij bij het verkeerde adres staat .dus qua geld duur en koud eten .
21 mrt 2022 om 7:49 het eten was goed bereid en lekker
28 feb 2022 om 22:57 Prima service en lekker eten !
25 feb 2022 om 20:05 Het eten was koud omdatde bezorger in de verkeerde straat stond .beetje jammer.