LA FRESH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fresh. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 20:45 La fresh top zaak, alleen thuisbezorgd bezorger was waardeloos waardoor het koud aankwam.
3 mei 2024 om 19:56 Top snacks en optijd bezorgd
24 apr 2024 om 19:41 De patat was heerlijk.
6 apr 2024 om 20:40 Zonde van mijn geld! De uitjes waren zuur ik snap niet dat je dat niet ruikt maar voor 28 euro aan eten verwacht je wel beter
7 feb 2024 om 9:13 Het duurde niet 90 min, maar 2 uur voordat mijn bestelling was aangekomen. Volgens het restaurant was mijn bestelling na een uur al meegegeven met de bezorger, maar die zei dat hij het pas 1:40u nadat ik de bestelling had geplaatst had opgehaald.
9 nov 2023 om 1:00 hoofdprijs betaald voor koud patat . misschien minder bestellingen tegelijk laten bezorgen . dan heeft de laatste ook op tijd warm eten . had je ook deze slechte review bespaard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26 okt 2023 om 20:28 Mmmmmm....
30 sep 2023 om 22:15 Ruim 1,5 uur gewacht op zaterdagmiddag voor 10 snacks. Nooit meer bestellen.
29 sep 2023 om 7:00 Heerlijk gegeten
5 jul 2023 om 21:12 Top!!
30 jun 2023 om 19:37 Ruim 2 uur gewacht op bestelling. Eten was prima en bestelling was compleet
10 jun 2023 om 19:54 Goed eten zoals altijd!